neděle 26. listopadu 2023

THE SHOW WITH A NAME - WESTERNY SERGIA CORBUCCIHO

Další díl The Show With A Name se tentokrát podívá na všechny westerny Sergia Corbucciho a na jejich řazení dle mě.

6 komentářů:

  1. Ahoj,
    chtěl jsem ti poděkovat za hezký spagvember, který mi dal několik typů, na co se podívat (i mezi těma, co se ti nelíbili). Asi mě nejvíc potěšilo, že si konečně viděl film s Vittoriem Gassmanem :).
    P.S. Tak dnes to má ulozto za sebou tak, jak ho známe. Takže pokud se budu zajímat o nějakou oblast bez DVD pokrytí, tak to budu shánět jak ty před patnácti lety. Je vidět, že čas postupuje kruhu :).

    OdpovědětVymazat
  2. Dík. Ke konci měsíce už se dostavila dost únava, takže letos ani dvacet. S gassmanem jsem kdysi rozkoukal Brancaleonovu armádu, ale někde v půlce mě to přestalo bavit.
    Uloz.to jsem dneska zkoušel a ještě normálně šlo;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já z toho pořád dostahovavam jeden film, ale cca od půl druhý, když jsem chtěl načíst novou stránku, tak už tam není vyhledávací lišta a pokud ze staré neuzavřené stránky začnu vyhledávat (to ještě jde), tak už to nejde stáhnout. Teda cizímu, ne "majiteli" souboru :).

    OdpovědětVymazat
  4. Že by se vrátila stará doba rapidsharu a torrentů? :D
    Ba ne, nejvíc mi budou chybět knihy. Hudbu už poslouchám jen z YouTube nebo z vinylu, filmy se dají sehnat legálně snadno i nelegálně na jiných místech, ale knihy...
    Se zánikem starých fór toho jinak už dávno zapadlo víc, co se nepovedlo obnovit. Už kdysi dávno před víc než deseti lety.
    Ale celkově mám pocit, že zlatá doba skončila zánikem megauploadu v roce 2009. Pak už to šlo do kopru jedno po druhém a uloz.to byl dinosaurus.

    OdpovědětVymazat
  5. Knihy, publicistika, polemiky, naskenované vzácné spisy (třeba nedostupné učebnice z 20.stoleti) je uzamčené možná navždy. Jo, tohle je asi nejblbější a to nemluvím o rozhlasových hrách, televizních filmech apod.
    A tyhle starý fóra upřímně taky chybí - a dost. Upřímně, jeden můj kamarád ajtak považuj za diskuzní fóra za lepší než třeba discord (a než většinu soc. sítích):).
    A od roku 2009 tenhle boj za "autorská" práva (jako sorry ale ty firmy třeba u filmů na většinu kašlali nebýt stahování) dosahoval stále větší intenzity. Velký návrat torrentů? Pokud se bude podporovat hlavně čas. omezený VOD nabídka spolu s úbytkem DVD/Blu-Ray a s tím, že (to myslím hlavně u nás) kina nebudou promítat častěji retro kousky to je podle mě možné.
    A u různých knih apod. snad najde alternativní šíření (naše síť knihoven a antikvariátů tomu taky napomůže).

    OdpovědětVymazat
  6. Ten můj poslední komentář je gramatické peklo :D.

    OdpovědětVymazat