pátek 30. září 2022

SPAGTEMBER - OHLÉDNUTÍ

Nemá cenu předstírat, že to letos nějak vyšlo. První půlka měsíce byla v pohodě, zopakoval jsem si pár dlouho neviděných kousků i viděl pár nových, ale pak jsem se musel podrobit operaci oka a ta mi to dost silně narušila. Pár dní jsem skoro neviděl a zatím mě nějak přešla chuť na italské westerny a místo toho jsem se zase jednou vrátil k Vinnetouovi. Doufal jsem, že se to pak změní a do konce měsíce dám pár dalších špageťáků, ale Míšenka Apanači mě nějak otrávila celkově. Takže smůla. 21 filmů ale není celkově špatný výsledek.
V říjnu bude zase hororový speciál, ale netuším, jak moc nabitý a moc častý bude. Asi ho budu prokládat i něčím jiným. Pár tipů je na Netflixu, pár věcí mám na DVD a něco se ještě najde jinak, na co se ale doopravdy mrknu, ještě nevím. První film jsem teda už viděl na jaře, ale článek jsem nevydal, protože mi připadalo, že by těch upírů bylo moc najednou. 
V říjnu bude určitě další díl podcastu. Anketa dnes končí, takže máte posledních pár hodin na hlasování, pokud jste to ještě neudělali. Zítra zveřejníme výsledky.

Žádné komentáře:

Okomentovat