pondělí 6. dubna 2020

GIOVANNI CIANFRIGLIA 85

85. narozeniny včera oslavil kaskadér, dablér třeba Steva Reevese, a také herec Giovanni Cianfriglia. Tvář, kterou můžete vidět ve vedlejších rolích mnoha italských sandálovek, spaghetti westernů, kriminálek, komedií včetně Spencera a Hilla a dalších žánrovek, ve druhé polovině 60. let ale dostával i větší role pod anglickým pseudonymem Ken Wood, a to především záporné (Pohřběte je hluboko, If you want to live, shoot!), tak i kladných, jako byl třeba maskovaný hrdina Superargo.
Tomu německému videu rozumím. Je tu opět někdo italsky hovořící a schopný mi popsat, o čem se tam mluví?

3 komentáře:

  1. Tak jo, tak zase já? Je to trochu delší a trochu nepřehlednější, takže jestli to nebude vadit, půjčím si to a připnu to sem:
    http://pizzaweloveyou.blogspot.com/2020/04/giovanni-cianfriglia-contro-diabolikus.html

    Giovannimu samozřejmě přeju všechno nej a věřím, že tu s námi a společně s hrstkou staré party ještě dlouho bude.

    A teď prosím, ať se pisatel neurazí, ale mám dost pádné podezření, že na té poslední fotce, tedy té s Belmondem, došlo k záměně, a není to Cianfriglia (pokud to měl být ten uprostřed).

    OdpovědětVymazat
  2. Zaprvně moc díky za překlad. Jediné, čemu jsem jakž takž rozuměl, bylo to, že Cianfriglia mel problémy s mluvením před kamerou.
    Tu fotku jsem zkontroloval, a máš asi pravdu. Je dost malá, taky jsem si nebyl jist, ale tam, kde jsem ji našel, byl tuším jmenován v popisku. Škoda, mít na jedné fotce Belmonda, Cianfrigliu a Verneuila by bylo celkem fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Rádo se stalo, a v případě zájmu můžu klidně zase vypomoci.

    Pro fanoušky momentek z placu:
    https://static.wixstatic.com/media/9a349f_852427a3a2534889b298f4d14afa36f2~mv2.jpg
    Bébel tu není, ale proč by, je taková přátelská. A Canfriglia tu je stoprocentně. Vpravo, tedy.

    OdpovědětVymazat