sobota 13. října 2018

THE SHOW WITH NO NAME - EPIZODA VIII - ČELISTI

Žralok zuby má jak nože... a my budeme potřebovat větší loď. The Show With No Name Must Go On! Jsme zpět, v plné síle, a plavíme se na vlnách, hip hip! Hurá... A stihneme probrat i Halloween či Drsného Harryho.

2 komentáře:

  1. Zajímavost - viděl jsem dokument, kde nějaký mořský biolog hovoří o filmu Čelisti. Pracoval jako spolupracovník reziséra, jako odborný poradce. A říkal tam, že velmi lituje, že se na tom filmu tehdy podílel, že už by to znovu neudělal, že je to film, který neměl být natočen, a že je to jeden z nejvíce škodlivých filmů ve smyslu vztahu člověka ke zvířatům. A pak bylo půl hodiny proč.

    OdpovědětVymazat
  2. Jen kvůli té mánii, která způsobila masové vraždění žraloků, nebo mu vadilo ještě něco jiného? Je fakt, že ta hysterie byla šílená a zbytečná, ale nemyslím, že by ten film sám o sobě říkal "jděte vraždit žraloky". Každopádně chování žraloků je v něm popsáno mylně (kdybych se na ten dokument podíval, věděl bych, co přesně), a sám Benchley prohlásil, že kdyby o tom něco skutečně věděl, knihu by nikdy nenapsal.

    OdpovědětVymazat