neděle 4. října 2015

HROB PLNÝ DOLARŮ (2015)

Tak je to tady konečně.

11 komentářů:

  1. Pokud by se někdo chtěl kochat plným rozlišením a bez youtube rušení, tady je odkaz ke stažení. https://drive.google.com/file/d/0B_TTctRd_m67d1NENXA3V29DWGs/view?usp=sharing

    OdpovědětVymazat
  2. A zde jsou bihajnd d síns
    https://www.youtube.com/watch?v=sO4uAZe-_Mo

    OdpovědětVymazat
  3. Tady je najednou ticho po pěšině, lidi... Tak za mě děkuji za ozvláštnění podzimních dní, netradiční zážitek, spoustu práce, co jste s tím měli, a za všecko ostatní! Je to fakt dobrý! (dávám dohromady trochu obsáhlejší reakci, tak to pak shrnu)

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem se pokoušel psát 2x, ale ten blogsystém nemá rád můj Firefox s doplňky. Takže já nemám rád ten blogsystém.
    No co k filmu říct, aby to nebylo moc patetické. Moc jsem se bavil, moc se mi to líbilo, moc klukům děkuji :-) Všechny palce nahoru a široký úsměv a pustím si to až budu mít chvilku klidu pak ještě znova. Scénár prostě geniální, herci, kamera a vše kolem super.

    OdpovědětVymazat
  5. Zkusím se mrknout, jestli s tím nemůžu něco dělat.
    A díky za reakce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak minimálně už by se to nemělo ověřovat nějakou blbou captchou. Jestli ještě něco nefunguje, napiš.

      Vymazat
  6. Tvůj blog je fajn, ale proč děláš tohle - nechápu. Koho to mělo pobavit? Tebe a tvé kámoše? Pak ok, věřím, že jste si to užili. Z tvých tří počinů se mi nejvíc líbil Bounty killer - hlavní představitel jako jediný působil alespoň trochu přirozeně a rekvizity a kostýmy tolik nebily do očí. V následujících westernech je pro mne váš zjev a projev natolik rušivým elementem, že se přes to prostě nedokážu přenést. Zas tak chudí snad nejste, abyste si nemohli v půjčovně sehnat pár propriet? A opravdu se ve tvých westernech musí za každou cenu vyskytovat nějaká "vtipná" postava? Líp se oblečte a tolik nežvaňte. Je mi líto, ale asi nejsem ta správná cílová skupina...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vůbec, kámo, jestli ryješ do nákladů, tak na to něco přispěj sám, štáb by se určitě nezlobil.
      A nelíbí se ti kostýmy? Pokud vím a tuším, budou tyhle westerny spíš reakcemi na spaghetti, než ty americké, a jak známo, ve špagetách taky bylo to oblečení blíž civilu, než historicky stylizovaným oděvům, a jednoduše to k tomu patřilo a hodilo se to. Těch kostičkovaných košil, co už jsem v nich viděla...

      Vymazat
    2. Zase klid, jo? ;)
      Co se týče těch kostýmů, s kostkovanými košilemi taky nejsem moc spokojenej, ale jak píšu níže, co nadělám. Přece si lidi kvůli tomu nebudou extra kupovat nový oblečení.

      Vymazat
  7. Věř tomu, že jsme se bavili dobře. A pár dalších lidí z mýho okolí taky. Jestli Pepovi v těchhle končinách vznikne nějaká konkurence, bude to jedině dobře pro všechny. Ale do tý doby jsou oba jeho filmy ty nejlepší český westerny od dob Limonádovýho Joa a Cesty na jihozápad - a proti tomu nemůžeš argumentovat, aspoň pokud vím. To je smutný samo o sobě, ale je to i důsledek přístupu, jakej jsi k tomu zaujal například teď ty. Asi bys měl taky míň žvanit, to umí každej. O něco se pokusit, na to už má málokdo - nejenom prostředky, ale i čas, odvahu a hlavně přesvědčení.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak pokud ti vadí už jenom náš zjev, tak myslím, že asi vážně nebudeš cílová skupina. Nějak nevím, co od toho očekáváš, vzhledem k tomu, že to dělala parta amatérů čistě pro pobavení. Kostýmy si zajišťuje každý sám a upřímně, že máme všichni košile a ne trička mi v tuhle chvíli stačí. Chtít po lidech, kteří někam přijedou, aby tam zadarmo a v horku blbli, aby měli dokonalý dobový oblečení, by bylo naprosto nereálný.
    K herci v Najvrahovi dodám jenom tolik, že každej záběr dělal snad sedmkrát, než zněl aspoň trochu přirozeně. A to jsem věděl, že to z něj líp dostanu. Opět připomínám, že nejsme herci, takže u většiny z nás mi fakt stačí, když to řekneme celý, správně, bez přeřeku a pokud možno odpovídajícím tónem. Víc z nás fakt nedokopu. Upřímně jsem rád, že seženeme aspoň tyhle lidi.
    Tak zase srovnávat amatérskou blbinku s Limonádovým Joem a Cestou na Jihozápad bychom neměli :) Že se u nás westerny netočí je pravda, ale upřímně, asi by to tady ani nešlo.

    OdpovědětVymazat