neděle 10. února 2013

TEPEBOND

Vězení ho neudrží! Vojáci ho nezastaví! Ženy se ho nemohou nabažit!!! Sledujte KREV A BOUCHAČKY v hlavní roli s Orsonem Wellesem! A taky tam hraje nějakej zarámovanej Tomas Milian.
Tohle je snad nejvíc mimo plakát, co jsem kdy viděl. Divím se, že ten motiv nahé děvy vylézající jen za titěrným ručníčkem z vany není větší. Vážně je americká verze filmu jenom o cca 10 minut kratší?

2 komentáře:

  1. VHS obal byl ještě vychytanější: http://cps-static.rovicorp.com/1/avg/cov250/drv000/v019/v01950qcodh.jpg?partner=allrovi.com .

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, tak to je ten plakát ještě slabej. Jestli to někdy američani vydaj na DVD, jsem zvědavej, s jakou šíleností přijdou.
    I když obal německýho DVD taky není nijak moc dobrej. http://www.spaghetti-western.net/images/5/56/Tepepawesternsunchained.jpg (Proč zrovna pěst?)
    Inspirace tím dobrým plakátem k Tarantinovu Djangovi je dobrá, ale když takhle začali dělat obaly snad ke všemu špagetovýmu (v poslední době jsem zaznamenal anglický vydání Ať žije Django, Django shoots first a tuhle edici)...
    Ale furt lepší než to nic u nás. No, aspoň neutratíme.

    OdpovědětVymazat