pátek 8. února 2013

DJANGO REINHARDT - BELLEVILLE

Ať to tématicky završíme :D

8 komentářů:

  1. Tak tahle hudba se objevila v dnes již legendární hře Mafie,kterou mám a který jsem velký fanoušek:)

    Django
    PS.Jinak gratuluju k tomu Django maratonu
    PS 2.Divím se,že se u filmu ,,Django´´ s Tomasem Milianem jste se kamarádem nepozvraceli.

    OdpovědětVymazat
  2. Mafii jsem nikdy nehrál, ale mám pár kámošů, kteří z toho nazpaměť citují celé scény. :)
    Díky. No, zase tak moc nechutný to nebylo. Tys to viděl?

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem od "Django Kill" čekal větší masakr. Takový "Condenados a vivir" je mnohem krvavější a bezútěšnější, ale taky daleko zajímavější film. Je ale fakt, že jsem se u toho Djanga - když jsem ho viděl poprvý a nepochybně naposledy - fakticky nenudil. Je to dost "volně" pojatej film :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si sliboval aspoň lepší zážitek, když už to je na SWDB v Top 20. Trochu jsem se začal nudit, když to začalo bejt kapku normální, ale jinak jsem se nenudil. Jenom jsem nevěřícně kroutil hlavou.

    OdpovědětVymazat
  5. No já Oikie asi patřím tvým kamaradům:)Ty jsi to nehrál?Tak to ti velmi doporučuju si to koupit.Rozhodně nebudeš litovat.

    Django

    PS.Ne,neviděl,ale viděl jsem pár ukázek a málem jsem se pozvracel.

    OdpovědětVymazat
  6. Jestli ty ukázky byly nějaké trailery a podobně, tak tam většinou dávají jenom akci. Třeba ukázka na Day of Anger s Van Cleefem obsahuje snad všechny přestřelky, co ve filmu jsou, takže to budí dojem nonstop akce. A trailer k Hanebnejm panchartům snad ani nemusím zmiňovat, ten lákal na akční film o střílení nácků, zatímco film je vlastně komorní drama o boji proti fašismu :D
    Takže Django Kill nejsou nonstop jatka, spíš většinu doby tam pobíhají dva hlavní záporáci a se svými spojenci rozebírají co udělali, proč to udělali, co udělají a proč to udělají. Tyhle scény jsou tam asi tři. Ostatně Milian sám zabije asi jenom dva nebo tři lidi za celej film. Ne, že bych ti ten film doporučoval, ale soudit něco podle ukázek moc dobře nejde. Můžu se podle ukázky leda rozhodnout, jestli mě to zajímá celý.

    OdpovědětVymazat
  7. No tak to je divný, protože podle Shrobaryho Milian zabije 14 lidí v ,,Django Kill''.

    Django

    OdpovědětVymazat
  8. Jo, já myslel bouchačkou. Shobary to tam zmiňuje, že těch +-12 zabije tím, že na ně pošle koně s dynamitem na boku. Ochránci zvířat ten film musejí mít taky moc rádi.
    A vlastně Shobary snad ani nepočítá toho prvního, protože ho potom ještě dodělají.
    Jinak Milian má v tomhle filmu snad nejhoršího dabéra, co jsem u něj slyšel. Teda možná je to tím, že jsem zvyklej na jeho originální hlas :)

    OdpovědětVymazat