neděle 16. února 2020

FLESH GORDON MEETS THE COSMIC CHEERLEADERS (1990)

Tohle vypadalo jako ideální film pro večer špatných filmů. Aspoň podle traileru. Parodie na Fleshe Gordona se spoustou koziček, chčíjícím King Kongem a zpívajícími hovny. Buď vás to odradí teď, nebo si myslíte, že to bude super dementní sranda. No... zůstaňte odrazení.
Ne, že bych se za celý film nezasmál, ale někdy v půlce, možná dřív, už jsem jen tupě zíral a nevěřil vlastním očím a uším. Příběh je o tom, že na vzdálené planetě se černě zahalený zloduch snaží o to, aby zůstal jediným plodným mužem vesmíru a mohl si užívat v jednom kuse. Jenže plány mu hatí existence nadsamce, po kterém touží všechny ženy - Fleshe Gordona. Toho unesou čtyři roztleskávačky, aby si mohly pořádně užívat. Jenže v Gordonových stopách se vydává jeho snoubenka Dale a bláznivý vědec dr. Jerkoff (tak), který má kosmickou loď poháněnou myším souložením! Cestou za omámeným Fleshem, který je v obležení ňader a kundiček, se musejí vyhnout pásu prdeloidů, následně bojovat s obrovským mluvícím penisem mezi kopci připomínajícími ňadra (včetně bradavek), projít jeskyní připomínající píču, klouzat se po spermatu, až dojdou doslova do prdele...
Trochu jsem se bál, že půjde o film plný dlouhých předstíraných sexuálních scén, proložených sem tam nějakými dialogy. To se naštěstí nesplnilo. Celý film je jedna bláznivá fantazie naprostého maniaka, který evidentně na nic jiného než na sex nemyslel. Jenže záhy vše začne být tak strašně otravné, že jsem měl pocit, jako by ten impotenční paprsek film vysílal i ven. Zvláště u scény v "děloze", kde pobíhá plno žen nahoře bez, které servírují mateřské mléko, jsem měl pocit, že už žádné další kozy proboha vidět nechci. A čím dál film postupuje, tím se stává nudnější a nudnější a odpornější a odpornější. Scéna s hovny je jedna z nejnechutnějších (kdo by proboha dobrovolně hrál ve filmu hovno?) a ještě je prostříhávána scénou, kde padouši unesenou hrdinku nechají vylízat loutkovou chobotnicí.
Flesh Gordon 2 je film, který prostě nikdo vidět nepotřebuje. Zvláštní je, že tu vyšel na kazetách, a to až v půlce 90. let, hrdinu dabuje Alexej Pyško, padoucha Miroslav Nohýnek (chtěli jste otce Mulcahyho slyšet říkat slova jako čurák?) a dále třeba Jiří Prager. Proč tohle? Pro koho to sakra vzniklo? Tohle může pobavit leda diváky, kteří nemají právo se na takový film vůbec dívat, tj. puberťáky. Nenechte se nachytat, není to debilní sranda, je to jen debilní. Hodnotit nebudu, ale domyslete si.
a.k.a. Flesh Gordon 2
Režie: Onanista
Hrají: Biggus Dickus, cecky, kozy, prdelky, obří pinďouři, zpívající a mluvící hovna
Hudba: na hovno
Kanada 1990

1 komentář:

  1. No... proboha, už radši přejdi na art snímky (nebo cokoliv jiného)! Chápu, máš zálibu ve špatných filmech, ale myslím, že by sis měl dát od nich na chvilku pauzu.

    OdpovědětVymazat