úterý 7. listopadu 2017

TROCHU MIMO TÉMA

Jak to je, Louis de Funěs? Funés? Fyněs?
Louis de Funès, Frank Braña, ØĂƯǧʔՊջ丘丌чЫЩѠ. Mám přímo v Bloggeru mapu znaků a vůbec jsem o tom nevěděl. Pro příště mě absence speciálních znaků v cizích jménech neomlouvá, že se to blbě dohledává. Kdybyste si něčeho takovýho všimli, napište mi, že jsem idiot.
Odteď na to dohlíží trojice Eastwood, Smith & Wesson
Zadruhé, jak už jste si možná všimli, přidal jsem do bočního panelu anketu, takže hlasujte. Snad bude fungovat úplně v pořádku. Každý týden se ji budu snažit obměňovat, budou to různá témata, samozřejmě vždy nějak související s blogem, nikdy ne politika, a nikdy nebude navádějící jako na Parlamentních listech, kde jsem viděl ankety typu "Je Kalousek idiot? Ano, Rozhodně." "Je Miloš Zeman nejlepší prezident? Ano, Nevím" atp.
Je Edwige Fenech nejvíc sexy ze všech hereček z italských žánrovek? a) Ano, b) Jo
Možná jste si taky všimli, že úplně dospod bočního panelu jsem přidal kontaktní formulář. Pokud vám z nějakého důvodu nejde komentovat, nebo mi prostě něco chcete napsat, můžete mi to poslat na mail skrz tento formulář. (Do kolonky mail vyplňte svůj.)
Poslední dobou přemýšlím o nějaké nové formě, kterou bych to tu trochu vylepšil a pozměnil. V podstatě deset let dělám to samé a tak si člověk tu založí facebookovou stránku, tu začne články vydávat pravidelně, tu založí vedlejší anglický blog, který je napůl mrtvý. Teď spíš přemýšlím o něčem novém, úplně mimo tu klasickou blogovou strukturu. Něco, na čem bych třeba strávil víc času. Ideu vlogu jsem po několika pokusech, které jsem nepublikoval, opustil, protože nemám dostatečně kvalitní zařízení, abych natáčel plynulá videa. V poslední době poslouchám podcasty, k čemuž jsem nejdířv neměl moc důvěru, protože to má dvě a půl hodiny a hodně dlouho na začátku tam parta lidí mluví o něčem totálně jiném, než je určené téma. Ale nakonec jsem se do toho dostal a v poslední době hodně poslouchám podcast Giallo Ciao Ciao. Docela dobrá je i Hello, this is the Doomed Show. Přemýšlel jsem o něčem podobném, ale zatím jsem nevymyslel nic konkrétního, navíc poslouchat žvanit jenom mě, který nejsem zrovna řečník, by asi nebylo nic moc.
Dále mě napadlo dělat přílohu blogu formou časopisu, který by vycházel v delších intervalech a byl by dostupný v pdf. Otázkou je opět obsah, jak by to mělo být rozsáhlé, a jestli bych tím nějak neomezil přímo blog. Protože dělat v průměru osm článků za měsíc a ještě se sám vyrábět s něčím takovým, aby se to neopakovalo, to by bylo hodně vysilující. Taky mě napadlo, že bych třeba to pdfko mohl posílat za prachy, abych z toho taky něco měl, ale otázka je, kolik zájemců by bylo ochotno za něco takovýho platit a kolik potenciálních zájemců by nutnost investice odradila. Takže bych měl nakonec za sebou dlouhodobou kvalitní práci, kterou by vůbec nikdo nechtěl.
Časopis (ilustrační foto)
Budu o tom přemýšlet. Dejte mi vědět, jestli by vás nějaká taková možnost, kterou jsem tu nastínil, zajímala. Pokud byste se na něčem takovém chtěli třeba spolupodílet, taky mi napište. Buď tady do komentářů, nebo přes formulář, nebo třeba na Facebooku.

2 komentáře:

  1. Takže ty by sis troufl i na časák? No dobře, pokud by se ti do konceptu hodilo nepříliš technicky zaměřený žvanění o krásách a vadách audio/videokazet a o vinylu, rád ti sem tam něco nadrásám. A třeba i nějaký minirecenze alb, to by snad taky šlo.

    OdpovědětVymazat
  2. Koncept právě nemám, takže by se hodilo úplně všechno. :D Díky.

    OdpovědětVymazat