středa 10. února 2021

NOVÉ CALIBRO NOVE

 Tak já myslel že je to jen plán, a ono se to fakt natočilo. Nicméně jako remake původního Di Leova filmu to z traileru moc nevypadá, což je asi i dobře. 

3 komentáře:

  1. Snad to půjde vlastní cestou s pár odkazama na originál (Valerio di Leo:)). Michel Placido jako Rocco Musso? Proč ne, ale stejně je škoda, že nemohl Adorf (ale zase tenhle Rocco nepůsobí jako magor). Doufám však, že nabídnou možné vysvětlení, proč přesně Bouchetová udělala ve filmu na konci to, co udělala (já asi vím, ale i tak...), protože SPOILER jenom kvůli těm prachům to nebylo KONEC SPOILERU. A soundtrack Osanny rozhodně potěšil.
    Btw četl jsem pár italských recenzí a dopadlo to prej slušně.
    P. S. Dvě otázky - budou zde někdy recenze na filmy jako Sedm samurajů (o tohle moc prosím) a 25.hodina? A zkusíš to s Hongkongem?
    P. S. A dobré recenze k bondovkám - musím říct, že odpovídají mým pocitům z nich.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Adorf už je opravdu starej, kdo ví, jak je na tom s chůzí atp. I ve Vinnetouovi (novém) mám pocit, že byl vidět jen v sedě, a zbytek za něj sehrál kaskadér.
    Upřímně, už to, že hlavní hrdina je synem Moschina a Bouchetové mi připadá pitomé. Ale co já vím, možná to v něčem navazuje i na Scerbanencovu knihu, která tu, tuším, nevyšla. (zato tu vyšla předloha k Nahému násilí a Death Occured Last Night.)
    Ne dokud si nebudu jist, že všichni už slyšeli podcast ;) Poslechni si to, tam máš dostatečně rozebráno, co bych ani do článku nedal, a s protipohledem druhého řečníka. Zase tak moc snad nekoktáme.
    Hongkong... uvidíme. Momentálně se mi do toho nechce.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky to není můj oblíbený oslí můstek (považuji to za nejnudnější navázání kontinuity mezi filmy). Ale zase to, že se syn Uga Piazzy stane právníkem (a přesto gangsterem) není nezajímavé. A zajímá mě hlavní ženská postava.
    Scerbanencu bych si měl už přečíst, ale u mě asi v originále.
    Tak a jde se na podcasty :).

    OdpovědětVymazat