neděle 12. listopadu 2017

ANKETA

Díky všem, kteří hlasovali, i když pět hlasů není mnoho, uznávám ale, že otázka v anketě nebyla třeba položena nejšťastněji. Výsledek jsem předpokládal, čtyři hlasy pro spaghetti westerny, jeden pro něco jiného. Tímto tohoto hlasujícího žádám, aby mi do komentářů nebo přes formulář do mailu napsal, co něco jiného myslí, docela mě to zajímá :)
Dnešní anketa se týče další záležitosti, která mě zajímá - nakolik vás mnou komentovaný film / album / kniha nebo cokoli přesvědčí, abyste se na to podívali / poslechli / přečetli? Budu rá, když mi k tomu i něco napíšete :) Anketa zase poběží týden.

2 komentáře:

  1. I když hrozně rád čtčlánky z klasických rubrik (spaghetti western, gialla etc.), tak mě vždy potěší článek, co se vymyká - např. recenze na Jméno růže, minirecenze na klasické filmy, recenze Kurta Vonneguta, recenze na jakýkoliv film/knížku/seriál (mmch kdy bude recenze na Perfect Blue?:)) z Japonsko atd.

    OdpovědětVymazat
  2. To tě teď moc nepotěším, teď mám ve frontě samý obvyklý věci. Ty, kdo hlasovali pro spaghetti westerny, by to zase naopak potěšit mohlo. Perfect Blue pořád, ostuda, odkládám, neměl jsem teď tolik času ani, a když čas mám, spíš už čtu nebo poslouchám kecy o filmech než že bych se díval na filmy samé. Ale jakmile se na to konečně kouknu a sepíšu článek, půjde na první místo do fronty ;)

    OdpovědětVymazat