úterý 22. září 2015

SOON ON YOUR YOUTUBE

Kolem 4. října.

8 komentářů:

  1. No to je ohromný :D Jsem to viděl asi 5x za sebou a pokaždý se mi to zdálo ještě lepší :) Nemůžu se dočkat a jsem napnutej jak kšandy. ;-)

    Napadlo mě, možná bych ještě zkusil přidat jemně šum (dust) do obrazu a do titulků nějaké škrábance, mělo by to ještě lepší atmosféru (něco jak jsem udělal v tom obrázku "Souboj v pískovně - Il Duello nella Sabbia", tam jsem ještě přidal sytě modrý filtr na oblohu, a na zbytek teplý žlutooranžový, jak máš ty a lehce nepravidelné mázlé černé okraje po stranách, jak mají starší kinofilmy). Ale to je jen na tobě a taky na softwaru :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, snažit se počítačově předstírat starý film mi jako moc dobrý nápad nepřijde. Ten filtr tam není kvůli tomu, ale proto, že barvy, co vylezou přímo z foťáku, nevypadají moc dobře :)
    Těš se :)

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, bylo myšleno předstírat zrno kinofilmu, ne starý poničený film, ale to byl jen momentální nápad, zapomeňme na to. Žlutavý nádech je kvůli pocitu teplého slunečného klimatu. Všichni se už moc těšíme :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Aha, no, my jsme teď nadšení z kvalitnějšího foťáku s větším rozlišením, takže ještě do toho něco takhle přidávat se nám moc nechce :) I tak ale budou bohužel některé záběry rozostřené, protože pro některé lidi, kteří ten foťák taky drželi, je ostření problém (dobrý, no, pro mě).
    Jo, ty barvy jsou upravené přesně z toho důvodu. Když to z foťáku vylezlo, vypadalo to totiž takhle https://www.dropbox.com/s/sa6psdmku0jh74t/hrob.png?dl=0 Nic moc.

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.flickr.com/photos/50183486@N04/4872862962/
    Něco pro ty, co mají správné brýle...

    OdpovědětVymazat
  6. Jo, to já nemám. Ale když se podíváš na ten poslední plakát, co jsem sem k tomuhle dával, ten vypadá z dálky poměrně trojrozměrně :D

    OdpovědětVymazat
  7. Takže něco zhruba tak:
    http://jpeg.cz/images/2015/09/23/nbJ8o.jpg
    Jj, to je jasné, ty barvy se upravit musí. Ostatně dělají to i filmaři. Ta korekce co jsi dělal je úplně v pohodě, už bych do toho nesahal.

    OdpovědětVymazat
  8. Pro radost jsem ti to trochu upravil, ale výsledek tak vypadat nebude :) https://drive.google.com/file/d/0BzhqcX2WTWOoTWRKYS1qODJTV28/view?usp=sharing

    OdpovědětVymazat