pátek 22. srpna 2014

SPAGHETTI WESTERN - PLAKÁTY 4

Dneska dva filmy.


6 komentářů:

  1. Plakát uprostřed sloupce na Tenkrát na Západě mi stylem připomíná plakáty různých československých komedií, parodií, experimentálních filmů atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mluvíš o hnědém nebo žlutém? Podle mě jsou příšerné oba. Až na Saudka podle mého názoru československé socialistické plakáty nestojí za nic. Viz Trumfové eso http://oidnes.cz/13/073/cl6h/VHA4cb322_trumfoveeso.jpg

      Vymazat
  2. No, ten žlutý je alespoň tak špatný, až to působí směšně (a zároveň vtipně):). Ten hnědý vypadá buď jako by někdo ve spěchu dokončoval školní projekt, který dělá den před odevzdáním, aby z toho dostal aslespoň čtyřku nebo chtěl vymyslet kreativní toaletní papír (což je u takového filmu ostuda):).
    Závěr: Na tom žlutém si dali alespoň záležet, ten hnědý měl zřejmě zanmenat toto - odfláknutý a špatný plakát = odfláknutý a špatný film.
    P.S.Abych odpověděl na tvou otázku - původně jsem myslel žlutý, protože ten alespoň mě zaujal. Ten hnědý nestál ani za zmínku (ale zase jsem ho dal rozboru - divné).

    OdpovědětVymazat
  3. Jashine-sama, přísahám ti, že ti obětuju lidi, kteří vytvořili plakát na film Trumfové eso (kde nezmínili ani Terence Hilla - ikdyž v tom filmu má zase málo prostoru), na který mi dal odkaz Oikie (teda pokud ještě žijou).
    Stačí to jako názor?:).
    P.S. Bůh Jashin-sama je z anime Naruto. To jen, aby sis nemyslel, že význávám náboženství, kde se používají lidské (a možná i zvířecí, teď nevím) oběti. A doufám, že ho nikdo nepřinese do skutečnosti:).

    OdpovědětVymazat
  4. Pardon, já si nevšiml, že je tam Terence zmíněn:), Ale i tak nechápu, proč je Bud zmíněn, že má hlavní roli (když má vedlejší) a přitom jí má Eli Wallach (vlastně chápu - Buda v Československu znal každý, kdežto Eli málokdo (asi proto, že se podle mě za socialismu více dávalo Tenkrát na Západě než Hodný, zlý a ošklivý. Že by kvůli smrti zlého kapitalisty pan Vláčka:?)).

    OdpovědětVymazat
  5. Promiň, zapomněl jsem se u všech tří podepsat.
    Django

    OdpovědětVymazat