neděle 24. srpna 2014

MUŽ PROTI MUŽI - TRAILER

3 komentáře:

  1. Při sledování tohohle traileru mě napadla taková teorie. Je jasné, že v HZaO znali Blonďák i Tuco znali Angel Eye. Tuco asi zdřívějších kšeftů, odkud ale Blonďák? Tvůrci Muže proti muži to zřejmě zamýšleli tak, že Blonďák ho znal díky tomu, že pomáhal zabít vrahy jeho rodičů a nakonec ho nechal jít. Později ovšem zjistil, že je mnohem cyničtější neý dřív a stará nenávist vyplula na povrch. Vím že to zní podivně, hlavně díky tomu, že se podle zbraní, kostýmů, věků postav Clinta a Lawa, věk Leeho atd. jedná o úplně jinou dobu. Jenže co když chtěli filmaři natočit filmu před obdobím války Severu proti Jihu? Toť otázka...
    Jo a k této teorii jsem přišel při porovnávání charakterů Leeho postav (oba dva jsou velmi cyničtí a zkušení, akorát Ryan z Muže proti muži má nějakou důstojnost, kdežto Angel Eye nkoliv - i když třeba věkem se stal větší krysou), Tinnyho komentáře k filmu a také, jestli se Angel Eye v zajateckém táboře nenechal oslovovat major Ryan (to nevím jistě).
    Django

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odvážná, ale podle mě zcela mylná teorie ;) Lawa se evidentně snažili stylizovat jako novýho Clinta, Lee má na sobě takřka totožný oblečení, ale mezi těma dvěma filmy žádnou spojitost nevidím.

      Vymazat
  2. Asi máš pravdu, přece jen mě to napadlo z dlouhé chvíle:).
    Ale přece jen, pokud se měl film původně natáčet v době před americkou občanskou válkou (což už asi nezjistíme) a Angel Eye se v zajateckém táboře jmenoval major Ryan, stála by alespoň za zvážení.

    OdpovědětVymazat