čtvrtek 22. května 2014

MUŽ PROTI MUŽI DVD...?

Tak o tom, že tady vycházejí filmy i v takové podobě, jsem vůbec neměl tušení. Časopis Extra PC vydává jako přílohu DVD, na kterých se poslední dobou objevují i filmy. Ovšem nikoli v DVD formátu, ale v AVI! A v dubnu takto vyšel i Muž proti muži s Van Cleefem. Takže už se dá v ČR sehnat i oficiálně, ovšem kvalita vydání je poněkud diskutabilní. Více zde.
Jinak má to vůbec ve světě obdobu? Vychází někde filmy i takhle? A je tohle vůbec legální?

7 komentářů:

  1. No podle obrázků samotný film má skvělý obraz.Ale jestli si brát 49 KČ za něco,co se dá stáhnout zdarma a (záleží na názoru) legálně z internetu, nevím jestli je to legální..ale jsme v ČR, co jinde nejde, tady jde:).

    Django

    PS.Díval jsi se na čtvrtfinále v hokeji mezi ČR a USA (když ano, co říkáš na zákrok na Sobotku? Podle mě to Vichnar pojmenoval přesně:"Tohle byla vražda".Poněkud nadnesené, ale celkem vzato pravdivé)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych to nekoupil - tím spíš, že nedávno jsem stáhnul Bluray rip, který asi bude tentýž, co vyšel na tý placce :) S tím internetem, těžko říct, jak to bude dál.
    Hokej skoro nesleduju, ten zápas jsem neviděl, ale držím našim samozřejmě palce :) Akorát v neděli jsem sledoval zápas proti Norsku, ale přišli jsme do hospody o něco později, když už padnul první gól, a pak se do konce zápasu vlastně už nic nestalo :D Takže na to mám trošku i smůlu.

    OdpovědětVymazat
  3. No ale dnes hrajou naši hokejisté semifinálem s Finskem,takže držím palce a věřím ve vítězství:).Dnes bych se na tvém místě koukal...

    Django


    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsme bohužel prohráli:(.Ale to 3.místo už určitě vyhrajeme:D

    OdpovědětVymazat
  5. Stopro vyhrajem :) Je to škoda, no.

    OdpovědětVymazat
  6. No vidíš jak i pozitivní:).Máš pravdu,nepodali jsme nejhorší,ale také ani nejsilnější výkon (OBČAS nedůrazná obrana).Ale i tak je to škoda.Ale zítra rozdrtíme Švédsko Jágrovými přihrávkami a goly:D.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak bohužel nerozdrtíme.po dobrém výkonu národního mužstva goly nepadly díky jejich brankáři a neskutečné smůle:(.Ale příští rok určitě v Praze vyhrajeme:).

    OdpovědětVymazat