středa 15. ledna 2014

IRONMASTER

V dohledný době to asi neuvidim, asi to bude sračka, ale ten plakát je skvělej!

4 komentáře:

  1. Lenzi (jako vždycky) natočil strašně milej kousek aneb plno známých tváří oděných do pravěkých kožešin, ženské se super účesy 80. let a všichni společně nás přesvědčí, jak že vznikla doba železná. Plakát k tomuhle dějepisnému kousku, snad tě nezklamu, dost kecá, nahá ženská tam snad ani není, nějaká ta rozseklá hlava zřídkakdy a celkově je to civilní parta (plus nějací ti opolidé) běhající po italských lesících (ti odvážnější se tedy pustí i do nitra sopky). Varuju před hlavním hrdinou, jemuž patrně pobyty v posilovně vymazaly všechno ostatní člověku potřebné a jeho dívkou, ale tím si to člověk přece nenechá zkazit... De Angelisové to tu řádně rozjeli, zaručená akce, fajn zábava (část viděna se "Silly Sub" z youtube :)
    odpadlík

    OdpovědětVymazat
  2. Tak samozřejmě tu sekeru, nahou ženskou s kopím a především zakrvavený slunce od toho nečekám :) Zato mamuty jo, hlavně když si uvědomim, že metalurgie železa byla objevena v době, kdy Egypt a Mezopotámie byly na vrcholu, možná už trošku za ním :)
    Sehnal jsem ale jenom pofidérní VHSrip, kterej vypadá dost nekoukatelně. Silly subs pak patrně budou totálně vymyšlený, ale asi vtipný.
    Jinak od Lenziho jsem si sehnal teď pár kousků, hlavně teda kriminálky (především s Milianem) a taky dva zajímavý raný filmečky, Sandokan opět v akci se Stevem Reevesem místo Kabira (a taky tam bohužel ještě není ta Angelisovic znělka) a Zorro kontra Maciste s Pierrem Vinnetouem Bricem coby Zorrem mstitelem (!). (Ten Maciste, kopie Herkula, vypadá vůbec zajímavě, sehnal jsem si z téhle série asi tři filmy a jenom jeden vypadá na to, že se odehrává ve starověku).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad neprozradím moc, když prozradím, že mamutů tam zrovna moc není, nicméně honu na divoká prasata se stateční muži (v přesile) nezaleknou, o metalurgii se stará pokrokář Eastman, zatímco "hlavní hrdina" má zpátečnické názory, naondulovanou trvalou a tráví čas tím, že běhá jogging, a stařešina konkurenčního rodu William Berger (s taktéž zajímavými pačesy) je neodolatelný, leč poněkud nevyužitý. Docela hezká verze je zde: http://www.filestube.to/3ilsHMtmrWNs00mwXnovaC ...
      Lenziho beru v každý podobě (teda na kanibaly se zatím nechystám), miluju ten jeho styl, že všechno pojme jinak, než čekám - třebas Kriminal - člověk čeká takového toho drsného nechybujícího sebestředného vraha, a on je zatím takový smolařský sympaťák... Ten Zorro vypadá lahůdkově :)
      odpadlík

      Vymazat