neděle 17. listopadu 2013

RINGO THE SHERIFF - TRAILER

Inspirován novým počinem spaghetti westernové fanynky pod přezdívkou odpadlík jsem si uvědomil, kolikrát herec Luis Induni hrál ve spaghetti westernech v menších rolích pokaždé šerifa. Je až s podivem, že nikdy nedostal příležitost hrát šerifa v hlavní roli (třeba v nějaké vykrádačce Rio Bravo). Proto jsem zkusil sestříhat trailer k neexistujícímu filmu z alternativního vesmíru, kde se Induni může stát hrdinou, Clint Eastwood záporákem a Klaus Kinski zavražděným čestným šerifem.

2 komentáře:

  1. Tak tohle je vážně povedený! Střih, název, kamera, obsazení (tahle role by Clintovi sedla), hudba (to Dědictví na závěr překvapí:), zase jediná chyba, a to, že ten film nebyl nikdy natočen... (Luise Induniho jsem si nějak dřív nevšimla a obávám se, že v mém filmu se vyskytne omylem víckrát coby nejmenovaná osoba/oběť) Patrně tvůrci spaghetti nepovažovali šerifa coby hlavního hrdinu za nosné téma, ačkoliv by to mohlo být o dost lepší, než mnohokrát Steffen. Jen mimochodem, taky oblíbená postava na šerify (aspoň takových 5 určitě) - Franco Fantasia - http://www.imdb.com/name/nm0266886/?ref_=tt_cl_t8
    odpadlík

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Franca Fantasiu zase skoro neznám já. Teda když jsem si našel obrázky tak si ho zpětně z některejch filmů vybavuju, ale je to jedna z těch tváří, který prostě hned nepřiřadím. Ještě z šerifů bych přidal Johna Barthu, který vždycky hraje buď šerifa, nebo záhy zemře, popř. je mrtvej od začátku (např. Django spara per primo) ;)
    Jinak osobně jsem si Induniho všimnul a zapamatoval asi až při titulkování trojky Sartany, kde hraje nezanedbatelnou roli.

    OdpovědětVymazat