neděle 31. března 2013

DEATH WISH WALLPAPER

 
Dělal jsem si obaly k sérii Death Wish s Bronsonem, a narazil jsem na obrázek, kterej je tak úžasnej, žě jsem z něj udělal i Wallpaper.
Tady je v různejch velikostech podle velikosti monitoru, nahoře 4:3, dole pak dvě různé možnosti 16:9.
Snad se bude líbit.

27 komentářů:

  1. Tohle je boží plakát. Na těch stránkách, na který jsem minule dával odkaz, jsem ale našel kvalitnější sken a udělal si vlastní verzi: http://s16.postimg.org/c33jhr8dv/P_n_smrti_III.jpg . K tomu jsem si musel zvěčnit ještě jednu momentku: http://s13.postimg.org/siopkc3ud/Tenkr_t_na_Z_pad_G.jpg . Na vysvětlenou - ráno mi zdechnul monitor a já hned upaloval pro novej, tentokráte širokoúhlej, takže abych si teď pomalu všechno "tapetoval" znova.

    OdpovědětVymazat
  2. Každopádně dík. Nevěděl jsem, co prsknout na obal mýho DVDčka, který jsem si udělal z origoš VHSky, a teď to je úplně jasný.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, to jsem moh prohledat tu stránku, já hledal na googlu a nenapadlo mě hledat i tam.
    Jinak co jsem se dočet, tak na VHS ve trojce mluvil Bronsona Švehlík? Já to viděl jenom s nováckým dabingem se Zavřelem, a to není úplně ono.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to tak. Já ti od tý novácký náhražky zejtra pomůžu.

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý Wallpaper!

    Django

    PS.Jen tak mimo mísu,včera jsem viděl Tenkrát na Západě v kině!Nadpozemský zážitek:D!(S tím zvukem jsi měl pravdu,až na to že jsem to neslyšel zašumněně).

    OdpovědětVymazat
  6. Zašuměné byly jenom některé scény, třeba ta, jak Morton mluví s Frankem před jeskyní. Ale to může bejt důsledek toho, že v původní verzi byla vystřižená.
    Jinak gratuluju :) Já si od návštěvy kina pořád pouštím soundtrack a tuhle jsem projížděl některé scény z DVD :D

    OdpovědětVymazat
  7. Kubaso:
    Jestli tě to zajímá, tak tady jsou komplet obaly ke všem 5 dílům.
    http://s12.postimg.org/5vqzz8esd/deathwish5.jpg
    http://s12.postimg.org/nab87ibx9/deathwish1.jpg
    http://s12.postimg.org/pg5j20fdp/deathwish2.jpg
    http://s12.postimg.org/ifhj98dlp/deathwish3.jpg
    http://s12.postimg.org/kk6y7fljx/deathwish4.jpg

    OdpovědětVymazat
  8. Člověče, ty obaly jsou suprový - jednoduchý a k věci, prostě sedí. Ještě jsem našel ukázku, jak obaly rozhodně vypadat nemaj: http://4.bp.blogspot.com/_TOMEetq86vI/TPBKDq_aKRI/AAAAAAAAATM/4-mLue017d0/s1600/Ex%25C3%25A9rcito+De+5+Homens.jpg :-) Smutný na tom je, že tohle není žádnej samoděl.

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, na to jsem taky koukal. Ty přidělaný obličeje jsou boží :D Moje oblíbený jsou tyhle - http://spaghettiwesterns.1g.fi/dvd/Death_Rides_A_Horse_MGM_DVD.jpg (ten by byl v pohodě až na tu přidělanou hlavu Van Cleefa), http://spaghettiwesterns.1g.fi/dvd/Bullet_For_The_General_Argent_DVD.jpg (ehm), http://spaghettiwesterns.1g.fi/dvd/Genius_2_Partners_Dupe_DVD.jpg (strašně přeplácanej), nebo tenhle http://spaghettiwesterns.1g.fi/dvd/Beyond_The_Law_brazilian_DVD.jpg (chudák Van Cleefova hlava).

    OdpovědětVymazat
  10. Ten obal k Beyond The Law jsem měl zatím to štěstí neznat, je vážně hustej. Kulka pro generála ujde, připomíná mi spíš obal k véháesce. Stejně nechápu, co je na těch starejch plakátech tak špatnýho, že musej vymejšlet moderní, laciný zhovadilosti (s tím MGM jsi vyloženě uhodil hřebík na hlavičku, ty v tom vynikaj). Ale mý nejoblíbenější je stejně tohle dílo: http://1.bp.blogspot.com/-AP_87XqnjfM/ULlbqr6qfdI/AAAAAAAASJk/3RSavzh0-dQ/s1600/California_Adeus.JPG :-D

    OdpovědětVymazat
  11. P.S.: Ten českej obal k Chytrákovi a dvěma společníkům je taky těžkej přešlap. Skvělej plakát, ale zrcadlově převrácenej a v nízkým rozlišení. Nechápu to, jinak to Vapet dělá moc dobře. Radši ani nezmiňuju Boot... teda Kopec bot, kde se LK povedlo i nepochopitelně zprasit českej zvuk.

    OdpovědětVymazat
  12. Jo, tak to už je síla. :D
    Ani ty japonský přeplácaný obaly se mi nelíbí, teď se objevujou pořád hlavně na filmech s Djangem silná inspirace tím červeným plakátem k novýmu Tarantinovi - není to špatný, ale už to začíná bejt všechno na jedno brdo.
    Pak jsou hrozný obaly DVD od týhle společnosti:
    http://www.spaghetti-western.net/index.php/Ocean_Pictures_DVD_catalog a nejvíc ze všeho mě dostalo tohle http://www.spaghetti-western.net/index.php/SNC/M6_Video_DVD_Katalog .

    OdpovědětVymazat
  13. Jo, Chytrák se jim moc nepoved. Stejně tak třeba Dnes já, zítra ty. Boot Hill od LK jsem si radši předělal (dal jsem na předek ten tmavej plakát jak jsou tam všichni čtyři, a na zbytku obalu jsem přepsal Kopec bot na Boot Hill) :D A českej zvuk teda zprasili dost.

    OdpovědětVymazat
  14. Vedeš. Na ty francouzský obaly už jsem narazil, ale moje paměť už je vytěsnila, takže vřelej dík za oživení dávnýho traumatu :-). Mně se ale nelíběj ani dosavadní obaly k Tenkrát na Západě. Co je hergot špatnýho na tomhle: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7iq7enWvn1qgxzu1o1_1280.jpg ? Takovej krásnej, ikonickej plakát... I ten italskej, kterej jsi nedávno dával ke článku, je dost dobrej. A Chytrák a dva společníci? Tak tady je tapeta: http://s10.postimg.org/uxhykqk7d/Chytr_k_a_dva_spole_n_ci_C.jpg .

    OdpovědětVymazat
  15. Mně se právě tenhle plakát líbí ze všech nejmíň. Přijde mi takovej strašně kýčovitej a Cardinalová si na něm není vůbec podobná. S obalem DVD, co mám http://filmfan.cz/wp-content/uploads/Tenkrat.jpg, nemám problém. To nový by taky nevypadalo nejhůř, kdyby nemělo ten ohavnej červenej rámeček.
    Tenhle plakát se mi taky moc nelíbí, a ten slogan je poněkud... divnej. http://www.impawards.com/1969/posters/once_upon_a_time_in_the_west_xlg.jpg

    OdpovědětVymazat
  16. Samozřejmě je nabíledni, že s těma předešlejma ohavnostma se nic z toho nemůže měřit. Tak teda ještě jednu perlu na závěr: http://static.cdcovers.cc/50a697a8b44be81ca46d1d3ba8549d58/98a41f49c1914720ac58bedea1b3e2db/51598b53/Bud_Spencer_Today_It%27s_Me_Tomorrow_It%27s_You_Dutch_-%5Bcdcovers_cc%5D-front.jpg .

    OdpovědětVymazat
  17. Abych nás zase vrátil k tématu, zase jsem po delší době zalistoval ve starších Videoplusech a vylovil osvícenej článek o trojce Přání smrti a přidruženej Bronsonův miniprofil. Pro zajímavost, jde o číslo z března 1993: http://s14.postimg.org/xxfdn01vj/skenovat0001.jpg ; http://s24.postimg.org/mn4trcxzn/skenovat0002.jpg .

    OdpovědětVymazat
  18. Jojo, proti tomu je ten českej ještě pěknej :D (Nedávno jsem to zkoušel z DVD s tím novým dabingem. Blbý. Rímský na Spencera není úplně nejhorší, ale strašně mi chyběl Přeučil jako Nakadai, novej dabér nemá ani z poloviny tak charismatickej hlas. Naštěstí ten starej dabing (ač málohlasej a nejspíš i špatně přeloženej) mám někde napasovanej k DVDripu.)
    (Jo, taky ta slečna, co jí před přestřelkou vyhazuje barman ze saloonu, zní v tom novým dabingu normálně. Ale to "A próóóč?" z původní verze bylo k nezaplacení :D )

    PS2. Úspěšně jsem převed zvuk z toho Přání smrti do mona, teď zase do sterea tak, aby hrály oba kanály. Nahraju to na uloz.to. Jenom by to k dokonalosti ještě chtělo napasovat k DVDripu nebo nejlíp k Blu-ray ripu. :/ Na což bohužel nemám čas.

    OdpovědětVymazat
  19. A ty články jsou moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
  20. U toho šílenýho obalu k "Dnes já, zítra ty" si všimni ještě fotek z filmu. Z filmu sice jsou, ale... :-D

    Já už jsem chtěl ten dabing přidat k obrazu z DVD, ale když vono to má s tím máznutým obrazem z kazety takový to správný kouzlo. Tenhle film (a hovadinky typu "Americký ninja") by ho v lepší kvalitě akorát ztratil. Zkus schválně béčkovou vykrádačku Ramba s názvem "Smrtelná kořist", je to nehoráznej masakr od filmu až po dabing:-D. V jistejch pokleslejch kruzích je to docela slušná kultovka.

    OdpovědětVymazat
  21. Jo, tak toho jsem si ani nevšim :D :D
    Já tomu rozumím, třeba když jsem viděl Poklad na stříbrném jezeře v té vyčištěné kopii, tak to všechno působilo strašně lacině, stará nahrávka z Novy se zrnitým obrazem byla o něčem jiným. Ale z tohohle mě trochu bolej oči. Zkusím popátrat, jestli ten DVDrip nemá třeba jinej fps, a nešlo by to připojit s nějakou jednodušší úpravou (takhle jsem nedávno spojil dabing VHS Náhlýho úderu s blu-ray ripem).
    Smrtelná kořist? O tom jsem nikdy neslyšel, díky za tip :D Ale asi bych předtím měl dokoukat dvojku a trojku Ramba. Nedávno jsem viděl poprvé (já vim, no...) jedničku, která byla dost dobrá až na konec, a kus dvojky, kterej mi přišel šíleně blbej, a ve vzpomínce na dvojku Žhavejch výstřelů jsem se nemoh přestat smát.

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to se mrkni na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=yUFkod6T0mo . Žhavý výstřely se můžou jít klouzat. A takovejch vypečenejch pasáží je tam podstatně víc.

    OdpovědětVymazat
  23. Hm, tak jsem to zkoušel a bude třeba víc zásahů, rychlostí to není. Zatím to nechám bejt, kdyžtak, jestli ti to nevadí, bych tu extrahovanou stopu hodil třeba na warforum, tam to třeba někdo napasuje
    A ta ukázka je boží! :D Na konci, jak ho skalpuje, jsem si myslel, že se říznul do ruky. Nebo proč tak řval? :D :D

    OdpovědětVymazat
  24. Samozřejmě nevadí.

    Tohle je další z mejch milovanejch hovadin: http://www.youtube.com/watch?v=_udXZLpErp0 . Plagiát King Konga a Sheeny dohromady. Úplně geniální kombinace a další oblíbená Tarantinova úchylárna.

    OdpovědětVymazat
  25. Tak ta druhá ukázka mě moc nebavila, kromě tygra za krkem. Z těchhle vykrádaček bych docela rád viděl tohle http://www.csfd.cz/film/143880-karzan-il-favoloso-uomo-della-giungla/filmoteka/ , kdoví, třeba Fidanimu šly líp jiný žánry, než western :D Ačkoli teď jsem viděl na youtube tuhle ukázku a nic moc to asi nebude. http://www.youtube.com/watch?v=fX3VQoiqhHs

    OdpovědětVymazat
  26. no a teď už ten Sabata, ne? ;-)

    OdpovědětVymazat